Blogi

Blogi

Alates märtsist lähevad portaalid itfoorum.ee, koodiabi.ee ja sinuvastus.ee Portals Development OÜ haldusesse

Hea lugeja! Soovime Teile teatavaks teha, et alates 2024. aasta märtsist lähevad portaalid itfoorum.ee, koodiabi.ee ja sinuvastus.ee Portals Development OÜ haldusesse. See samm aitab tagada portaalide jätkusuutlikkuse ja pikaajalise arengu. Portals Development OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud veebiportaalide haldamisele ja arendamisele. Ettevõttel on pikaajaline kogemus sarnaste portaalide haldamisel ja me oleme kindlad, et…

Küsimuste esitamine portaalis koodiabi.ee

Et teie küsimusele küsimuste ja vastuste portaalis vastataks, on oluline seda õigesti esitada. Siin on mõned näpunäited: 1. Selge ja otsekohene: 2. Täielik ja informatiivne: 3. Viisakas ja lugupidav: Näpunäited vastuste saamiseks: Loodame, et need näpunäited aitavad teil küsimuste ja vastuste portaalis koodiabi.ee edukalt küsimusi esitada.

Alates 05.02.2024 käivitame uue portaali – koodiabi.ee

Portaal koodiabi.ee alustab alates 05.02.2024 ning on suunatud kõigile infotehnoloogia valdkonna inimestele ja ka huvilistele. Portaal pakub küsimuste ja vastuste stiilis sisu ning lisaks sellele on sisse toodud ka tööpakkumised.